.

.

 

 

.

.

EQUIPS PER A JOIERIA

EMISON va ser la primera empresa espanyola en fabricar forns per a microfusió específicament dissenyats per a la indústria dental i de joieria.

A partir de 1.965 projectem i construïm els nostres propis forns, i som de molt també líders en aquest camp. Des de 1.988 fabriquem equips per a l'eliminació de fums que solucionen completament el problema de les olors al laboratori i entorn, sense necessitat de sortida a l'exterior. Aquests equips van ser producte del nostre departament d'I + D, i com és habitual aviat van ser "afusellats" per altres "Empreses". Naturalment, el desconeixement dels treballs d'investigació fa que els nostres productes es destaquin netament dels d'aquestes "Empreses".

Un altre producte estavella són els equips per a l'eliminació de pols i fums al taller i recuperació de metalls preciosos, que es dissenya a mida de cada cas i permeten un ambient net de treball i un benefici addicional en recuperar metalls que d'una altra forma es perdrien.

Gradualment anem incorporant nous equips i productes amb la mateixa filosofia. Només fabriquem aquells la tecnologia dels quals dominem.

Entre d'altres, disposem dels següents equips per a la indústria i taller de joieria:

* FORNS PER A MICROFUSIÓ SÈRIE BJ I LAB

* FORNS PER A FUSIÓ DE METALLS

* FORNS PER A ESMALT

* TAULES DE SOLDADURA

* RAIGS DE SORRA

* GENERADORS D'ATMOSFERA CONTROLADA

* FORNS PER A COPEL·LACIÓ

* DEPURADOR DE FUMS

* FORNS PER A RECUIT

 

Consulti les seves necessitats

 

FORNS                       MEDI AMBIENT            ECOLOGIA